Bystronic: Best choice.
Vágás | Élhajlítás | Automatizálás

Bystronic Magyarország Kft.

Bystronic Magyarország Kft. 

A hazai piacon régóta jól ismert prémium kategóriás Bystronic lézervágó, lemezhajlító és vízsugaras vágógépeket 2017 januárja óta közvetlenül a svájci gyártó saját magyar márkaképviselete a Bystronic Magyarország Kft. forgalmazza és szervizeli. Technikus csapatunk a svájci központtól érkező szakmai támogatással a háta mögött áll az ügyfelek rendelkezésésre. Budaörsi irodánk a gépértékesítéstől a hibaelhárításon keresztül az alkatrészrendelésig teljeskörűen ellátja a magyar piacot.

Szolgáltatás és támogatás  

Döntsön olyan gyártási megoldás mellett, amely igényeit ma és a jövőben is kielégíti. Szakértőink szívesen adnak tanácsot a Bystronic sokrétű kínálatával kapcsolatban.

Szolgáltatás és támogatás
Rendezvények & kiállítások

Rendezvények & kiállítások

Tapasztalja meg élőben a Bystronic megoldásait. A világ minden pontján rendezett szakmai vásárokon, illetve számos más rendezvényen kínálunk lehetőséget arra, hogy megismerjen bennünket, és tájékozódjon sokoldalú kínálatunkról.

Adatvédelmi nyilatkozat

A Bystronic weboldal külső komponenseket használ, hogy adatokat gyűjtsön a felhasználók viselkedéséről és biztosítsa a Social Media funkciókat. Adatvédelmi nyilatkozat