A Bystronicról

Bystronic Magyarország Kft.

Bystronic Magyarország Kft. 

A hazai piacon régóta jól ismert prémium kategóriás Bystronic lézervágó, lemezhajlító és vízsugaras vágógépeket 2017 januárja óta közvetlenül a svájci gyártó saját magyar márkaképviselete a Bystronic Magyarország Kft. forgalmazza és szervizeli. Technikus csapatunk a svájci központtól érkező szakmai támogatással a háta mögött áll az ügyfelek rendelkezésésre. Budaörsi irodánk a gépértékesítéstől a hibaelhárításon keresztül az alkatrészrendelésig teljeskörűen ellátja a magyar piacot.

Vezetőség Bystronic Magyarország Kft. 

Kertész Márton a projektmenedzsmentben valamint az értékesítésben szerzett 12 évnyi tapasztalattal a háta mögött lett 2017 februárjában az újonnan megalapított magyarországi kirendeltség ügyvezetője. Előtte Németországban, az energiaszektorban tevékenykedő, stuttgarti székhelyű EnBW-nél töltött be  kiemelt ügyfélkapcsolati vezetői feladatkört.

Kertész Márton
Röviden a Bystronicról

Röviden a Bystronicról

A Bystronic világ szinten vezető szerepet játszik lemezek magas minőségű feldolgozása terén. A figyelem középpontjában a vágást és élhajlítást összekötő folyamati lánc anyag- és adatáramlásának automatizálása áll. A termékválasztékban megtalálhatók a lézeres vágórendszerek, élhajlítók, valamint a hozzájuk kötődő automatizálási és szoftveres megoldások. Az ajánlatot az átfogó szolgáltatások teszik teljessé.

Vezetőség

A Bystronic megbízható partner az erős innovációk, a helyi szakértelem és a kimagasló szolgáltatások terén. Ügyfeleink közelében vagyunk. Ez bizalmat szül és biztonságot nyújt. Ígéretünk: best choice. A Bystronic Group vezetőségi tagjai és összes munkatársa ezt képviseli világszerte.

Vezetőség
A Bystronic története

A Bystronic története

A Bystronic név 1964-ben jelent meg először, amikor a svájci Bützbergben megalakult a Bystronic Maschinen AG, amely üvegmegmunkálással foglalkozott.  

Best choice

Amit ügyfeleinknek ígérünk: best choice. Ezért a célért dolgozunk minden nap megoldásainkkal és szolgáltatásainkkal, valamint világszerte tevékenykedő munkatársainkkal. Ezzel az igénnyel segítünk a csúcsra jutni a piaci versenyben.

Best choice

Adatvédelmi nyilatkozat

A Bystronic weboldal külső komponenseket használ, hogy adatokat gyűjtsön a felhasználók viselkedéséről és biztosítsa a Social Media funkciókat. Adatvédelmi nyilatkozat