Jogi tudnivalók

Használati feltételek

Valamennyi, a weboldalon közzétett információ, dokumentum, kép és videó általános tájékoztatást nyújt a Bystronic Csoportról illetve annak leányvállalatáról valamint termékeiről és szolgáltatásairól. Felhasználásuk kizárólag változtatás nélkül, a szerzői jogvédelem feltüntetése mellett (Copyright © by Bystronic), személyes célra engedélyezett. A képek csak a hozzájuk tartozó szöveggel együtt használhatók. Mindnnemű üzleti célú felhasználás tilos.

Felhívjuk figyelmét, hogy nem minden itt szereplő termék érhető el minden országban.

Adatvédelem

Személyes adatokat csak akkor kérünk Öntől, ha azokat Ön önként bocsájtja a rendelkezésünkre pl. regisztráció keretében, egy űrlap kitöltésekor, e-mail küldésekor, termékek vagy szolgáltatások megrendelésekor, vagy ajánlatkéréskor. Az Ön által megadott személyes adatokat csak arra használjuk, hogy a kívánt terméket vagy szolgáltatást az Ön rendelkezésére bocsássuk, illetve olyan célra, amelyhez Ön a beleegyezését adta, amennyiben a törvény másképp nem rendelkezik. 

Szerzői jog

A honlap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll.  Az itt közzétett valamennyi tartalmat illetően a Bystronic, ezek tulajdonosaként, minden jogot fenntart, függetlenül attól, hogy az megtalálható-e rajta a ©, ®, vagy ™ jelölés. 

Felelősség korlátozása

A weboldalunkon szereplő információkat a legnagyobb gondossággal állítjuk össze, ennek ellenére azok helyességéért, pontosságáért, teljességéért vagy zavartalan hozzáféréséért felelősséget nem vállalunk. A weboldalakon rendelkezésre álló tartalmakat a felhasználó saját felelősségére használja. A bármikori változás vagy kiegészítés jogát fenntartjuk. További információk elérésének megkönnyítése érdekében weboldalunkon más weboldalakra kapcsolódó linkeket helyezhetünk el, ezekben az esetekben azonban a Bystronic nem vállal felelősséget ezen oldalak tartalmáért. 

Alkalmazandó jog 

Az itt nem szabályozott kérdésekben a vonatkozó hatályos magyar jogszabályok rendelkezései az irányadóak.

Copyright © Bystronic Laser AG

Last updated: 10/10/2012

Adatvédelmi nyilatkozat

A Bystronic weboldal külső komponenseket használ, hogy adatokat gyűjtsön a felhasználók viselkedéséről és biztosítsa a Social Media funkciókat. Adatvédelmi nyilatkozat