TTM_Intro.jpg

News A Bystronic átveszi a csőlézer specialista TTM-et

A Bystronic tovább bővíti kapcsolatát a lézeres cső- és profilmegmunkálásban élenjáró TTM Laser S.p.A. vállalattal. Az olasz cég teljeskörű átvételével technológiai palettánk kibővül a csővágással és a lézerhegesztéssel.

A Bystronic vezető rendszermegoldásokat kínál ügyfeleinek a lemezek vágására és hajlítására. A közelmúltban számos új megoldással bővítette technológiai kínálatát, amelyek főként az automatizáció, a gép és a raktár összekötése illetve a gépek digitális hálózatba kötése terén hoztak újdonságokat. Az automatizált és hálózatba kötött lemezmegmunkálási folyamatok mellett azonban sok ügyfél számára fontos lépést jelent a piaci versenyben való előretörésben a cső- és profilfeldolgozás lehetősége. Ha mindezeket a technológiákat egyetlen forrásból tudják beszerezni, az további előny számukra. Egy értékesítés és szerviz terén is erős szállító nemcsak a gépek megvásárlását és fenntartását könnyítheti meg számukra, hanem a termelési megoldások sikeres integrációját és kezelését is.

Ezt az ügyféligényt elégíti ki  a Bystronic és a TTM 2017 novembere óta működő partnerkapcsolatukal, amely eddig közös értékesítői tevékenységet foglalt magában. Azóta azonban a pozítív vevői visszajelzésekből kitűnt, hogy sok piacon nagy igény mutatkozik a még szorosabb együttműködésére. Ezért most a két cég úgy döntött, a TTM 100 %-ban beolvad a Bystronicba.

A TTM technológiáinak átvételével a Bystronic 12-815 mm átmérőjű csövek és profilok megmunkállására kifejlesztett alkalmazásokkal mélyíti meglévő portfólióját a lézervágás terén. Ezen felül kiegészíti palettáját a nagy formátumú lemezek lézerhegesztésével. 

A TTM Laser sikeres olasz technológia vállalat az észak-olaszországi Cazzago San Martino városában található központtal. A 2001 óta tevékenykedő cég csövek és profilok vágására, valamint nagyméretű lemezek hegesztésére alkalmas, 2D és 3D lézeres rendszerek fejlesztésére specializálódott. A legmodernebb termelési infrastruktúrával rendelkezik, és 2017-ben 40 alkalmazottal nagyjából 14 millió eurós forgalmat ért el. A vállalatot a jövőben úgy ismeretik majd az ügyfelek, mint a Bystronic csoport tagját.

„A Bystronic és a TTM összeolvadásával egyedi technológiai portfóliót tudunk biztosítani ügyfeleink számára. A TTM szakértelme és világszínvonalú technológiái remekül egészítik ki a Bystronic meglévő megoldásait” – nyilatkozta az egyesülés kapcsán Alex Waser a Bystronic csoport vezérigazgatója.

Oldal megosztása

TTM Laser S.p.A. is a successful Italian technology company that is headquartered in Cazzago San Martino (Province of Brescia).

Oldal megosztása