Longlife_Intro.jpg

News Hosszú élettartamú fúvókák Best choice Deal kínálatunk keretében

Kiváló minőségű vágás, fúvókacsere nélkül, hosszabb időn keresztül. Pontosan ezekhez a követelményekhez fejlesztette ki a lézeres vágás területén a Bystronic a vágófúvókák új generációját. Ismerje meg hosszú élettartamú fúvókáinkat most 20 százalékkal alacsonyabb áron!

A Bystronic bemutatja a fúvókák legújabb generációját, amelyek speciális ötvözetüknek köszönhetően hosszabb ideig használhatók, mint elődeik. A fejlesztés során végzett tesztek kimutatták, hogy a magas minőségű anyag a legynagyobb teljesítményű vágás mellett is lassabban használódik el. Ráadásul az új, hosszú élettartamú fúvókák ellenállóbbak a vágás során keletkező részecskék és fóliamaradványok feltapadásával szemben. 
A csavarozott kivitelű, új, hosszú élettartamú fúvókák „HK” típusként állnak rendelkezésre az összes Bystronic CO2 és optikai szálas lézeres vágási rendszerhez. Az átállás egyszerű, hiszen a régi típusú fúvókák a vágási paraméterek változtatása nélkül cserélhetők újakra. 

Használja ki akciónkat: október 31-éig bevezető áron, 20 %-os kedvezménnyel rendelheti meg a hosszú élettartamú fúvókákat.

Rendelés: andrea.orgovany@bystronic.com

Oldal megosztása

Oldal megosztása