Spare_Intro.jpg

News Pótalkatrészek: Másolat vagy eredeti?

Csak a kiváló minőségű pótalkatrészek képesek a lézeres vagy a hajlítógép lehetőségeit kibontakoztatni. Ezt egyre több ügyfelünk ismeri fel. Ön megbízhat a Bystronic pótalkatrészek kiváló minőségében. Michael Uebelhart termékmenedzser ismerteti az előnyöket.

A precizitás és a minőség meghatározó az ipari gyártásban. Ennek alapvető feltétele a megfelelő gyártóeszközök alkalmazása. Ez az általános elv a lemeztermékek hajlítására és lézeres vágására is vonatkozik. «A fémfeldolgozó gyártókkal és szállítókkal szembeni követelmények nőnek», magyarázza a termékmenedzser, Michael Uebelhart. «A lemezdarabok gyártása ma összetettebb, mint 20 évvel ezelőtt. Ezzel párhuzamosan a megrendelők hibatűréssel kapcsolatos elvárásai is nőnek.»

Sok lemezmegmunkáló a magas minőség mellett gyorsaságot és rugalmasságot is elvár. Ez egy nagy kihívást támasztó kiindulási helyzet, mind az ember, mind a berendezés számára – mondja Michael Uebelhart. A rendelésállományok máról holnapra változnak. Az árkényszer és a lehető legrövidebb szállítási határidők minden gyártási lépéstől a maximumot követelik meg. Ezért a szakmai kompetencia mellett a gépek és a terhelhető pótalkatrészek minősége a döntő. Ha a nem megfelelő területen takarékoskodnak, akkor az hátrányosan befolyásolja versenyt, a termelékenységet, a megbízhatóságot, valamint a megbízások és legrosszabb esetben az ügyfél elvesztéséhez vezethet.

«Olyasmi ez, mint az autóvásárlás», ismerteti a helyzetet Michael Uebelhart. Valamilyen okból egy drága járművet választunk. Az autó teljesítőképességének és értékének minél hosszabb ideig történő fenntartása érdekében, kiváló minőségű pót- és kopóalkatrészeket javasolt használni.

Hosszú élettartam a legnehezebb alkalmazási körülmények között is

Ezért a Bystronic kiváló minőségű eredeti gyártói pótalkatrészekkel látja el vásárlóit. «Vásárlóink azért választják a Bystronic gépeket, mert a rendszereink egyedülálló minőséget és hosszú élettartamot nyújtanak. Ezeket az elvárásokat a pót- és kopóalkatrészeink is teljesítik», nyilatkozza Michael Uebelhart termékmenedzser.

Az eredeti gyártói pótalkatrészek számos előnyt nyújtanak a felhasználók számára. A legfontosabbakat a következő áttekintés tartalmazza:

  • Ellenőrzött minőség: minden Bystronic pótalkatrészt kiváló minőségi szabványok alapján gyártunk. A Bystronic tanúsított beszállítókkal dolgozik együtt.
  • Intelligens tervezés: A Bystronic pótalkatrészek fejlesztése folyamatmérnökeink szakmai tudásán és ügyfeleink visszajelzésein alapul. Így készülnek az olyan pótalkatrészek, amelyek megfelelnek ügyfeleink elvárásainak és egyúttal tökéletes összhangban vannak a rendszereink tulajdonságaival.
  • Hosszú élettartam és a gépek kiváló rendelkezésre állása: A pótalkatrészek kiváló minőségű gyártási folyamata hosszú élettartamot garantál a legkeményebb alkalmazási feltételek mellett is. Ez tovább csökkenti a leállásokat, amely a karbantartás vagy a gép meghibásodása miatt következne be. Mindezzel idő és költség takarítható meg.
  • Gyors kiszállítás és nagy választék: Az aktuális géprendszerekhez és a régebbi modellekhez a Bystronic a pótalkatrészek és a fogyóeszközök legnagyobb választékát nyújtja. Ügyfeleink rendeléseiket közvetlenül a Bystronic kirendeltségeken adhatják le. Ezt követően a Bystronic a lehető legrövidebb időn belül kiszállítja a megrendelt termékeket.
  • Tanácsadás és élettartamra szóló szerviz: Ügyfeleink precíziós gépekkel dolgoznak, a legmagasabb szintű követelmények mellett. Ennek során az egyes vágási, hajlítási és automatizálási folyamatlépéseket a Bystronic teljes körűen segíti közvetlen támogatással és képzett szerviz-technikusokkal, akik szükség esetén gyorsan kiszállnak a helyszínre. A szervizre vonatkozó ígéreteink érvényesek mindenkor: ma, holnap és holnapután.

Részletek

BEST CHOICE DEAL: GARANTÁLT 10 SZÁZALÉKOS ÁRENGEDMÉNY MOST

Profitáljon 2019. szeptember 1. és 31. között a Bystronic CO2- és optikai szálas lézervágó rendszerek kiválasztott pótalkatrészeire nyújtott árkedvezményünkből. Rendelje meg pótalkatrészeit online, telefonon vagy személyesen az Ön Bystronic értékesítőjénél, és garantálja a 10 százalékos árengedményt.

Oldal megosztása

Michael Uebelhart: “Customers choose Bystronic because our systems offer unmatched quality and a long service life. This claim is also fulfilled by our spare parts.”

Michael Uebelhart: «Ügyfeleink azért választják a Bystronic gépeket, mert a rendszereink egyedülálló minőséget és hosszú élettartamot nyújtanak. Ezeket az elvárásokat pótalkatrészeink is teljesítik.»

Intelligent engineering: The know-how of our engineers and the feedback from our customers flow into the development of Bystronic spare parts.

Intelligens tervezés: A Bystronic pótalkatrészek fejlesztése folyamatmérnökeink szakmai tudásán és ügyfeleink visszajelzésein alapul.

Bystronic offers the most comprehensive selection of spare parts and consumables for all current machine systems as well as for older models.

Az aktuális géprendszerekhez és a régebbi modellekhez a Bystronic a pótalkatrészek és a fogyóeszközök legnagyobb választékát nyújtja.

Take advantage of special prices on selected spare parts for Bystronic CO2 and fiber laser cutting systems.

Profitáljon a Bystronic CO2- és optikai szálas lézervágó rendszerek kiválasztott pótalkatrészeire nyújtott akciós árainkból.

Részletek

BEST CHOICE DEAL: GARANTÁLT 10 SZÁZALÉKOS ÁRENGEDMÉNY MOST

Profitáljon 2019. szeptember 1. és 31. között a Bystronic CO2- és optikai szálas lézervágó rendszerek kiválasztott pótalkatrészeire nyújtott árkedvezményünkből. Rendelje meg pótalkatrészeit online, telefonon vagy személyesen az Ön Bystronic értékesítőjénél, és garantálja a 10 százalékos árengedményt.

Oldal megosztása