ByStar-Fiber-12kw_side-view_door-closed-intro.jpg

News ByStar Fiber: Csúcstechnológiás lézeres vágás XXL formátumban

A Bystronic az extra nagy formátumú 6225 és 8025 modellekkel bővíti a ByStar Fiber lézeres vágórendszerét. Ez növeli az optikai szálas lézeres vágás termelékenységét és a vágási alkalmazások sokféleségét.

Több lemez, több elem, nagyobb sokoldalúság. Az extra nagy méretű lézeres vágóberendezések a felhasználó számára lehetővé teszik, hogy bővített megmunkálási kínálatával tűnjön ki a versenytársak közül. Annak érdekében, hogy ennek során a lemezmegmunkálókat a gépformátumok nagy választékával támogathassuk, a Bystronic a 6225 és 8025 formátumú modellekkel bővíti a csúcstechnológiás ByStar Fiber lézeres vágórendszerét. A gép választástól függően 3–10 kilowatt lézerteljesítménnyel szerelhető fel.

Az új extra nagy formátummal a felhasználók a ByStar Fiber berendezésen akár 8 méter munkahosszúságú és 2,5 méter szélességű lemezeket is megmunkálhatnak. Ez növeli a gépek termelékenységét, mivel a nagy lemezeken hatékonyabban rendezhetők össze a levágandó munkadarabok, és egyértelműen csökkenti a nem kívánatos hulladékot a nyersanyagban. Az optimális vágási tervek nagy formátumokhoz történő elkészítése során a BySoft 7 szoftver intelligens nesting eljárással támogatja a felhasználókat.

A sokoldalúság előnnyel jár a versenyben

Sokszor az számít, hogy sikerül-e növelni a levágandó munkadarabok sokoldalúságát. A  ByStar Fiber 6225 és 8025 formátumú berendezései számára ez sem jelent gondot. A nagy formátumú lemezből a sokféle kis alkatrész mellett igény esetén nagy alkatrészek is kivághatók anélkül, hogy a berendezés ehhez a lézervágást megszakítaná a hosszú vágási úton. Ez olyan versenyelőnyt jelent, amelyre az elterjedt szabvány formátumú lézeres vágóberendezések nem képesek.

Az extra nagy lemezek vágási alkalmazásai mellett lehetőség van kisebb formátumú lemeztáblák megmunkálására is. A különböző lemeztáblák tetszés szerint elrendezhetők a ByStar Fiber vágóasztalán. Ezáltal a felhasználó növeli a gép kihasználtságát azáltal, hogy csökkenti a kiesési időket és hosszabb ideig működteti vágási üzemmódban a lézeres vágóberendezést.

Az összes ByStar Fiber gép, így az új extra nagy méretű gépek is szériaszerűen a Bystronic  legújabb generációjú vágófejével vannak felszerelve. Az olyan kiegészítő opciók, mint a második érintőképernyős kezelőterminál, gondoskodnak ezeken az extra hosszúságú gépeken az optimális áttekinthetőségről a kezelés során.

Oldal megosztása

The extra-large format increases productivity. The parts that are to be cut can be nested more efficiently on large sheets, and larger parts can also be produced from one piece.

Az extra nagy méret növeli a termelékenységet. A nagy lemezeken hatékonyabban rendezhetők össze a levágandó munkadarabok, és nagyobb munkadarabok egyetlen lemezből elkészíthetők.

Wide selection of laser outputs: The ByStar Fiber 8025 and 6225 are available with laser sources ranging from 3 to 10 kilowatts.

Lézerteljesítmények széles választéka: A ByStar Fiber 8025 és 6225 modellek választástól függően 3–10 kilowatt lézerforrással szerelhetők fel.

Oldal megosztása