BySort_1_web.jpg

News Betölt, vág, kitölt, válogat

A ByTrans Cross be- és kitöltő rendszer új, kiegészítő moduljának, a BySort-nak köszönhetően mostantól már a késztermékek leválogatását és raklapra helyezését is a gépre bízhatjuk.

A lézervágó gépet a ByTrans Cross anyagkezelő rendszerrel és a BySort válogató modullal kiegészítve a teljes vágási folyamat -  a nyersanyag betöltésétől a késztermék szétválogatásáig - automatizáltan, emberi beavatkozás nélkül mehet végbe. Ehhez a ByTrans Cross rendszerre egy plusz hidat szerelünk, amelyen a BySort válogatófejei mozognak, a megfelelő megfogó modulokkal ellátva. A különféle megfogó modulokat a rendszer a válogatandó terméktől függően, szintén teljesen automata üzemmódban, önállóan képes cserélni. 

Oldal megosztása

A BySort a készterméket meghatárzott pontra helyezi a lézervágó gép mellett. Ez meggyorsítja a magas darabszámú sorozatok gyártását, ahol az egyes darabokat munkafázisok szerint kell különválogatni. A BySort nagy ismétlési pontossággal teszi le a kivágott lemezeket ugyanarra a helyre, ami különösen a nagy munkadaraboknál manuálisan nehezen megoldható. A palettán történő pontos pozicionálásak köszönhetően  a vágást követő folyamatok is könnyebben automatizálhatóak, hiszen a munkadarabok helyzete pontosan meghatározott.

Ráadásul a BySort a teljes kirakodási folyamat sebességét megnöveli a hatékonyan megtervezett kihordási útvonalaknak köszönhetően. Miután a BySort leválogatta a kész darabokat,  a ByTrans Cross egy másik útvonalon eltávolítja a hulladéklemezt, így a lézervágó gép váltóasztala a lehető leghamarabb szabaddá válik a következő lemez számára, amelyet a ByTrans Cross a saját készletéből vagy a hozzá kapcsolt anyagraktárból tölt be.

Integrált vezerélés az érintőképernyőn

Mind a BySort, mind a Bytrans Cross a lézervágó berendezés érintőképernyőjéről vezérelhető. Ehhez a Bystronic továbbfejlesztette a fiber lézergépek legújabb generációjánál használt ByVision Cutting kezelőfelületet, hogy az integráljon magába minden vágási folyamatot és a hozzájuk kapcsolódó összes automatizálási megoldást. Így a vágás és az automatizált anyagmozgatás a mindennapi gyártási folyamatban szorosan összekapcsolódik. 

BySort_033_Press.jpg
BySort_041_Press.jpg
BySort_050_Press.jpg
BySort_1_1.jpg
BySort_2_1.jpg
BySort_3.jpg

Oldal megosztása