ADC_Intro.jpg

News Cassette Changer: Újdonság ByTrans Extended rendszerre

A Bystronic fokozza az automatizált be- és kirakodás működőképességét a lézeres vágás területén. Az új «Cassette Changer» opció kiterjeszti a kirakodási ciklust a ByTrans Extended automatizálási rendszerre.

A ByTrans Extended rendszerek segítségével a felhasználók felgyorsítják az anyagáramlást a lézeres vágás során. Azonkívül az automatizálási egység átveszi a be- és kirakodást a lézeres vágóberendezés váltóasztalán. Ehhez két kazetta áll rendelkezésre, amelyek készenlétben tartják a nyers lemezeket a vágási folyamathoz. A Bystronic az új, «Cassette Changer» opcióval most kibővített funkcionalitást kínál a kész vágott alkatrészek és a maradéklemezek kivételéhez.

A «Cassette Changer» opció növeli a betöltési kapacitást a váltóasztal leszedésével. A Bystronic ehhez a ByTrans Extended rendszert két kiegészítő leszedőkazettával látja el, amelyek a be- és kirakóautomatika alatt egy külön szállítóúton felveszik a kész vágott alkatrészeket és maradéklemezeket, és eltávolítják azokat a vágási folyamatból.

Mihelyt az első leszedőkazetta eléri a maximális rakodási mennyiséget, előre áll az elszállításhoz. Ezután a második leszedőkazetta elfoglalja a helyét a váltóasztal további kirakásához. Eközben a be- és kirakóautomatika a felső nyersanyagkazettákban további lemeztáblákat tart készenlétben, amelyek automatikusan a lézeres vágóberendezésbe kerülnek anélkül, hogy a leszedés automatikus ciklusát meg kellene szakítani. Az éjszakai és hétvégi műszakokban kiemelt jelentőségű az ilyen mértékű önállóság.

Az automatizálási lehetőségek maximálisan ki vannak használva

Mindenekelőtt olyan felhasználók számára érdekes ez az új opció, akik a ByTrans Extended rendszert stand-alone (önálló) megoldásként, anyagraktár csatlakoztatása nélkül használják, hogy a lézeres vágási folyamatot helytakarékosan és rugalmasan automatizálhassák. A «Cassette Changer» opcióval a felhasználó eközben maximálisan kihasználja a bővített kirakodási kapacitású nagy automatizálási potenciált. A Bystronic igény szerint az automatizálási rendszert új opcióval látja el új vásárlás esetén, vagy a meglévő ByTrans Extended rendszereket kiegészíti ezzel. A «Cassette Changer» a ByTrans Extended rendszerhez jelenleg a 4020-as kivitelben áll rendelkezésre.

Oldal megosztása

Enhanced automation potential: The “Cassette Changer” extends the range of functions for the removal of finished cut parts and residual sheets.

Fokozott automatizálási potenciál: A «Cassette Changer» kibővíti funkcionalitását a kész vágott alkatrészek és a maradéklemezek kivételéhez.

Oldal megosztása