Xpress

Xpress

Felhalmozott hajlítási technológia vonzó ár-érték arányon

  • Előny a Bystronic technológia révén. Az Xpress gépkialakítása a Bystronic vezető hajlítási technológiáját és átfogó szakismeretét kedvező ár-érték arányon kínálja.
  • Sokoldalú szabad hajlítás és precíz sajtolás. A zárt O-keretes kialakítás nagy gépstabilitást biztosít, és szabad utat nyit az alkalmazásoknak minden hajlítási hossz esetében.
  • Kompakt és funkcionális. Moduláris gépkialakítás és kiegészítő funkciók, mint pl. szerszámbefogások és hátsó ütközőrendszerek az egyedi munkakörülményekhez való hozzáillesztéshez.
  • Az intuitív kezelés a hajlítási technológia gyors megismerését teszi lehetővé. A hajlítási folyamatokat a ByVision Bending folyamatszoftver érintőképernyőjén keresztül irányíthatják a kezelők.
  • A hajlítási feladatok kényelmesen, offline programozhatók. Az adatok azután egyszerűen importálhatók a ByVision Bending alkalmazásba a folyamatban levő gyártás megszakítása nélkül.

Xpress 50, 80, 100, 160
Préserő 50 – 160 t
Hajlítási hossz 1050 – 3100 mm
Beépítési magasság 500 – 550 mm
Standard löket 200 – 250 mm
Max. sebesség gyors menetben 150 mm/s
Max. munkasebesség 10 mm/s

* Az ismertetett termékek közül nem mindegyik kapható minden országban.

Adatvédelmi nyilatkozat

A Bystronic weboldal külső komponenseket használ, hogy adatokat gyűjtsön a felhasználók viselkedéséről és biztosítsa a Social Media funkciókat. Adatvédelmi nyilatkozat