Csőmegmunkálás

Határtalan alkalmazási lehetőségek

Határtalan alkalmazási lehetőségek

A megmunkált csövek és profilok sokoldalú módon használhatók fel. Legyen szó akár az autóiparról, a bútoriparról, az építészetről, a petrolkémiáról vagy a haszongépjármű-gyártásról. A csövek és profilok lézerrel támogatott megmunkálása számos ágazatban szinte határtalan lehetőséget nyit az alkatrészek és az egyedi kialakítások tekintetében.

12 és 610 milliméter átmérő között, illetve akár 14 méter cső- és profilhosszig rendszermegoldásunk a kis és nagy tételszámú sorozatok flexibilis gyártásának legnagyobb választékát kínálja.

CO₂ és optikai szálas lézertechnológia

Minden igényhez a megfelelő vágási technológia. A felhasználó az anyag, az elvárt vágási minőség és a termelékenység függvényében választja a CO2 vagy az optikai szálas lézeres vágási rendszert.

A szálas lézervágó vékony anyagvastagság esetén magas vágási sebesség elérésére képes. Ehhez járul még az alacsony áramfogyasztás és az alacsony karbantartási igény. A lézeres vágási technológia egyedi tulajdonságainak köszönhetően acél, nemesacél, alumínium és színesfémek, mint pl. vörösréz és sárgaréz megmunkálására is használható.

A CO2-lézer vágási minősége igen meggyőző. Elsősorban közepesen vastag és vastag anyagoknál használható. A lézersugárral készített sorja- és karcolásmentes vágási élek elismerésre méltók. Így a vágott munkadarabok utómegmunkálás nélkül kerülhetnek további feldolgozásra.

CO₂ és optikai szálas lézertechnológia
2D-s és 3D-s megmunkálás

2D-s és 3D-s megmunkálás

A választható 2D-s vagy 3D-s lézeres vágási technológia a munkadarabok egyedi és precíz megmunkálását teszi lehetővé a legkülönbözőbb változatokban is: kör alakú, négyzetes vagy derékszögű csövek, továbbá a különböző nyitott keresztmetszetű profilok (például a H, L, T és U keresztmetszetek). A 3D-s technológia az egyenes vágási élek mellett akár 45 fokos éleket is lehetővé tesz. Ez a sokoldalúság kiváltja az olyan munkaigényes folyamatokat, mint a marás, a fúrás, a préselés és a fűrészelés.

Adatvédelmi nyilatkozat

A Bystronic weboldal külső komponenseket használ, hogy adatokat gyűjtsön a felhasználók viselkedéséről és biztosítsa a Social Media funkciókat. Adatvédelmi nyilatkozat